Cestitka_Uskrs

Zima opet pokazuje zube; Pogledajte detaljnu prognozu

Na Jadranu umjerena i jaka, na udare mjestimice i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura između -2 i 4, na Jadranu od 7 do 11 °C.

U Dalmaciji, Slavoniji, Baranji i Srijemu pretežno sunčano. Drugdje povremeno umjerena naoblaka, a većinom u zapadnim kopnenim područjima ujutro mjestimice i magla, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

Vjetar uglavnom slab, prijepodne još ponegdje umjeren sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena i jaka, na udare mjestimice i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura između -2 i 4, na Jadranu od 7 do 11 °C. Najviša dnevna između 4 i 8, na Jadranu od 10 do 15 °C.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno i hladnije uz mjestimičnu kišu. Na kopnu će oborine biti ponajprije u gorju i u unutrašnjosti Dalmacije, a ujutro kada je moguća i oborina na granici kiše i snijega prolazno je može biti i u središnjim predjelima. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje magla. Vjetar slab, tek u Podunavlju do umjeren jugoistočni.

Na Jadranu će puhati slaba i umjerena bura, prema večeri na otvorenom moru jak sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od -4 do 1, na Jadranu između 4 i 9 °C. Najviša dnevna od 1 do 7, na Jadranu između 9 i 14 °C.

Istočna Hrvatska

Pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, a ujutro ponegdje i maglu, ponajprije u Posavini. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka od -2 do 2, a najviša dnevna između 5 i 8 °C.

Središnja Hrvatska

Promjenljivo oblačno sa duljim sunčanim razdobljima. Ujutro ponegdje magla. Vjetar uglavnom slab. Najniža jutarnja temperatura zraka od -3 do 1, a najviša dnevna između 6 i 9 °C.

Djelomice sunčano, u Gorskom kotaru uz promjenljivu naoblaku, a u Lici ujutro ponegdje maglu. Vjetar slab i umjeren, u višim predjelima prijepodne i jak sjeveroistočni. Najniža jutarnja temperatura zraka od -2 do 2, a najviša dnevna između 5 i 8 °C.

Sjeverni Jadran

Promjenljivo oblačno i vjetrovito, osobito u prvom dijelu dana. Puhat će jaka, na udare i olujna bura, poslijepodne u slabljenju. Najniža jutarnja temperatura zraka od 7 do 10, a najviša dnevna između 11 i 14 °C.

Dalmacija

Sunčano uz malu, u sjevernoj Dalmaciji povremeno i umjerenu naoblaku. Vjetrovito uz jaku, mjestimice na udare i olujnu buru. Najniža jutarnja temperatura zraka od 8 do 11, a najviša dnevna između 13 i 15 °C.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...