Zvjezde govore

Bik, Blizanci i Škorpion – najveći zavodnici Zodijaka

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Tri znaka koji se izdvajaju od ostalih muškaraca jer su pravi, istinski šarmeri.

Bik

Iako je gotovo nesvjestan svoje senzualnosti, Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umjeća Kamasutre, iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak je u stanju prirediti vatromet emocija i pažnje. On će vam pružiti takav doživljaj da ćete se osjetiti vrlo posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvjesno privuku i one koje ne bi željeli.

Blizanci

Njegov osmjeh će razoružati svakoga, a uvijek će se truditi da se drugi oko njega osjećaju dobro. Oni su kraljevi šarma, rijetko koja žena bi im mogla odoljeti. Oni uživaju u igri zavođenja, vole dobru komunikaciju, a uvijek imaju neku zanimljivu priču, čime i osvajaju suprotni spol. Nikada “ne pucaju” na seks kao prioritet, već na intelekt, po čemu se i izdvajaju iz mase, a svojim pozitivnim stavom vrlo lako vežu za sebe onu koju su zacrtali.

Škorpion

Škorpionom vlada fatalna planeta Pluton. Ovog muškarca je teško ne primijetiti. Njegov zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud ne mogu vas ostaviti ravnodušnom. Ovo je znak koji duboko osjeća i njegova intuicija je izražena do te mjere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom na to da je u emotivnom smislu vrlo predan uživat će da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njegovo umjeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje, piše Superzena.net.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar