Bik, Blizanci i Škorpion – najveći zavodnici Zodijaka

Tri znaka koji se izdvajaju od ostalih muškaraca jer su pravi, istinski šarmeri.

Bik

Iako je gotovo nesvjestan svoje senzualnosti, Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umjeća Kamasutre, iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak je u stanju prirediti vatromet emocija i pažnje. On će vam pružiti takav doživljaj da ćete se osjetiti vrlo posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvjesno privuku i one koje ne bi željeli.

Blizanci

Njegov osmjeh će razoružati svakoga, a uvijek će se truditi da se drugi oko njega osjećaju dobro. Oni su kraljevi šarma, rijetko koja žena bi im mogla odoljeti. Oni uživaju u igri zavođenja, vole dobru komunikaciju, a uvijek imaju neku zanimljivu priču, čime i osvajaju suprotni spol. Nikada “ne pucaju” na seks kao prioritet, već na intelekt, po čemu se i izdvajaju iz mase, a svojim pozitivnim stavom vrlo lako vežu za sebe onu koju su zacrtali.

Škorpion

Škorpionom vlada fatalna planeta Pluton. Ovog muškarca je teško ne primijetiti. Njegov zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud ne mogu vas ostaviti ravnodušnom. Ovo je znak koji duboko osjeća i njegova intuicija je izražena do te mjere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom na to da je u emotivnom smislu vrlo predan uživat će da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njegovo umjeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje, piše Superzena.net.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...