dolazi sa slobode

Daruvarac danas na sudu; Majka pretučene dobila informaciju koja bi mogla donijeti obrat

Arhiva AZD/Ilustracija

Zadranin Darko Kovačević Daruvarac – nasilnik koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku, a zbog pravosudne zavrzlame pušten da se brani sa slobode – danas bi se trebao ponovno pojaviti na sudu.

Prošlo je gotovo mjesec dana od odluke suda koja je izazvala masovne prosvjede. Kako doznajemo Kovačević se redovito javljao u policiju dok je čekao nastavak suđenja.

Danas se očekuje ponovni početak suđenja koje nije uspjelo započeti 14. prosinca prošle godine kada je Darko Kovačević pušten na slobodu. Očekuje se njegov dolazak na sud sa slobode, bit će pojačanje mjere opreza, ne samo zbog njegova dolaska, nego i zbog incidenta koji se dogodio na prošlom, propalom početku suđenja, kada su pretučena djevojka i njezina majka u jednom trenutku provalile u sudnicu.

Danas bi trebalo ići ponovno i čitanje optužnice i izjašnjavanje o krivnji, a najvjerojatnije će neka od strana u procesu zatražiti isključivanje javnosti sa suđenja.

Majka pretučene djevojke Ana Gurlica za RTL je kazala da je dobila informaciju da je muž vlasnice kafića u kojem je pretučena njezina kćer odlučio dati iskaz u korist njene kćeri. Vidjet ćemo hoće li se ta informacija pokazati točnom na suđenju koje ponovno počinje danas.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar