Derrick Lewis odbio meč protiv Stipe Miočića ovog vikenda!

UFC je, kako saznaje FightSite, htio upariti Stipu Miočića i Derricka Lewisa na nadolazećem popisu borbi u američkom Brookylnu, odnosno na povijesnom ESPN+1 eventu, a ujedno i prvoj priredbi u 2019.

Prema riječima same “Crne zvijeri” čelnici elitne promocije su mu ponudili meč protiv bivšeg prvaka, no on je dvoboj odbio. Navodni razlog odbijanja je umor. Naime, Lewis zaista jest imao vrlo naporan kraj godine. Najprije rat protiv Alexandera Volkova u kojem je jedva preživio, a onda i meč protiv Daniela Cormiera na UFC-u 230 samo mjesec dana kasnije u kojem je teško poražen.

Aaron Bronsteter javlja da je Lewis u gostovanju na ESPN-u kod Ariela Helwanija otkrio ovaj do sada nepoznat podatak.

“Derrick Lewis je rekao Arielu Helwaniju da ga je UFC pitao da se sučeli sa Stipom Miočićem ovog vikenda na nadolazećem eventu, ali se htio odmoriti nakon meča protiv Cormiera”, stoji u “tvitu” Bronstetera.

Podsjećamo kako “main event” prve povijesne UFC-ove priredbe na ESPN+ platformi čine Henry Cejudo i TJ Dillashaw dvobojem za titulu u muha kategoriji. Čitav popis borbi je nakrcan vrlo zanimljivim mečevima što je bilo i očekivano s obzirom na to da se elitna promocija želi predstaviti u što boljem svjetluna ESPN-u.

Miočića u akciji nismo vidjeli još od poraza prošlog ljeta od Daniela Cormiera na UFC-u 226. Najuspješniji prvak u povijesti teške kategorije u elitnoj promocije je nakon tri uspješne obrane naslova posrnuo protiv šampiona iz poluteške. DC je slavio nokautom u prvoj rundi i tako postao dvostruki prvak.

Od tada američko-hrvatski borac pokušava doći do revanša, ali za sada mu UFC nije spreman uslišiti njegove želje. Kako je Lewis taj koji je odbio meč protiv Miočića, jasno je da ga je “Vatrogasac” ranije prihvatio. A to znači da je Stipe ipak spreman i na nekog drugog protivnika osim Cormiera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...