Do 15. siječnja prijave za 17. Ninsku šokolijadu

Počele su prijave za Ninsku šokolijadu, koja će se 17. put održati 21. srpnja ove godine. Svi koji na njoj žele sudjelovati trebaju se prijaviti do 15. 1. 2019. na telefone: 264 280 i 265 247 ili osobno u Turističkoj zajednici Grada Nina.

Ninska Šokolijada jedinstvena je gastronomska manifestacija u Zadarskoj regiji čiji cilj je poticanje proizvodnje šokola kod stanovnika na širem zadarskom području, ponuda šokola na jelovnicima restorana na području Ninske rivijere, prepoznatljivost delicije u Hrvatskoj i potražnja šokola na turističkom tržištu. Ninski šokol je postao gastronomski brend zadarske regije, a prepoznat je kao iznimno vrijedna delicija na tlu Hrvatske.

U 2014. Udruga hrvatskih putničkih agencija i časopis Way to Croatia dodijelili su Šokolijadi nagradu Simply the best sa zlatnim znakom za očuvanje i spas tradicije pripreme ninskog šokola i kreativan razvoj gastronomske turističke ponude. U suradnji s lokalnim medijima prate se aktivnosti od podjele mesa u siječnju do zatvaranja Ninske Šokolijade koja je ove godine planirana 21. srpnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...