Doris Pinčić Rogoznica vraća se na male ekrane i to u novom projektu

Nakon poduže stanke koju je uzela nakon rođena kćerkice Gite, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica uskoro će ponovno stati pred kamere Televizije RTL. Novi show pod nazivom ‘Fittest family’ vodit će upravo poznata Zadranka.

Na malim ekranima nismo je vidjeli nekoliko mjeseci, kada se nakon poroda djevojčice Vite posvetila majčinstvu. Nakon što je privela kraju projekt ‘Tri, dva, jedan kuhaj!’, Doris Pinčić Rogoznica otišla je na porodiljni dopust, a sada je čini se došlo vrijeme za povratak na televiziju.

Televizija RTL najavljuje novi projekt koji će voditi upravo vrckasta Zadranka, kojoj je to prvi TV projekt nakon rođenja drugog djeteta pa ne skriva da se raduje ponovno stati pred kamere.

‘Veselim se novom projektu jer prije svega promovira obiteljsko druženje i zdravi način života. Meni su to važne stvari u životu, često i sama vježbam doma s obitelji. Vjerujem da će ‘Fittest family’ kod obitelji koje će biti dio showa još više probuditi duh zajedništva, a da će one obitelji koje će to gledati u programu RTL-a potaknuti da se i same aktiviraju’, najavljuje Doris.

Show će nositi ime ‘Fittest family’ u kojem sudjeluje 18 četveročlanih obitelji, a kojima je cilj biti što spretniji, snalažljivi i snažniji u izazovima koji su pred njima. Kroz izazove, koji testiraju koliko su obitelji fizički i mentalno jake, svaku obitelj vodi njihov trener koji im pomaže osmisliti strategiju kako što efikasnije proći zadane poligone, piše tportal.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...