Entuzijasti predali donacije Udruzi za autizam i župi Srca Isusova

Članovi Košarkaškog kluba Diadora, Antonela Kapitanović i Josip Vučetić predali su vrijednu donaciju potrepština zadarskoj Udruzi za autizam. Zahvaljujući klupskoj inicijativi #Entuzijasti su na domaćim utakmicama prije Božića skupljali novčana sredstva namijenjena pomaganju Udruge, ali i siromašnima župe Srca Isusova.

“U predbožićnoj akciji na domaćim susretima našeg Kluba prikupljeno je ukupno 2770 kuna od čega je polovica donirana najpotrebitijima u župi Srca Isusova” – naglasio je Josip Vučetić, tajnik KK-a Diadora.

Nina Barić i Nikolina Jezernik iz Udruge za autizam Zadar, zahvalile su se na donaciji te istaknule kako se Udruzi stalno javljaju novi članovi a najviše je djece i tinejdžera. Zato im ova gesta puno znači.

“Iznimno smo sretni i zahvalni što su naši članovi još jednom pokazali svoje veliko srce, jer ovu donaciju ne bi bilo moguće realizirati bez njih. Ovim putem pozivam i ostale sugrađane da se uključe i pomognu uplatom na žiro račun Udruge za autizam Zadar: HR7124070001100351837“, izjavila je Antonela Kapitanović iz Diadore.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...