danas

Glavna skupština NK Zadar; Iz Nadzornog odbora odlazi Mario Paleka, stiže novi trener

Arhiva AZD/Ilustracija

Danas će se na Stanovima, u sjedištu NK Zadar održati glavna skupština tog sportskog dioničkog društva. Najvažniji prijedlozi za skupštinu su gubitak u 2016. i 2017. te novi članovi Nadzornog odbora.

Koliki je gubitak, koji će se odlukom dioničara prenijeti u 2017. godinu za koju je iznosio 734 tisuće kuna , javnost bi trebala doznati nakon skupštine. Tko će biti novi članovi NO, to su već obznanjeni podaci koje bi skupština, koju i dalje vodi Josip Bajlo Bepo, trebala samo potvrditi.

Umjesto Marija Paleka koji je bio i predsjednik NO NK Zadar u koji je izabran krajem lipnja prošle godina zajedno s Josipom Miočićem, Damirom Kalapačem i Krešimirom Zorićem, biraju se dva nova člana. To će biti Šime Kokić iz Pridrage i Damir Knežević iz Poljica Briga. Na skupštini će se prihvatiti ostavka Marija Paleke jer je on u međuvremenu postao direktor TZ Grada Zadra.

Nakon današnje skupštine predviđeno je i imenovanje novog trenera NK Zadar, budući da je jedan od dosadašnjih podnio ostavku polovicom prošlog mjeseca.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar