Glavna skupština NK Zadar; Iz Nadzornog odbora odlazi Mario Paleka, stiže novi trener

Danas će se na Stanovima, u sjedištu NK Zadar održati glavna skupština tog sportskog dioničkog društva. Najvažniji prijedlozi za skupštinu su gubitak u 2016. i 2017. te novi članovi Nadzornog odbora.

Koliki je gubitak, koji će se odlukom dioničara prenijeti u 2017. godinu za koju je iznosio 734 tisuće kuna , javnost bi trebala doznati nakon skupštine. Tko će biti novi članovi NO, to su već obznanjeni podaci koje bi skupština, koju i dalje vodi Josip Bajlo Bepo, trebala samo potvrditi.

Umjesto Marija Paleka koji je bio i predsjednik NO NK Zadar u koji je izabran krajem lipnja prošle godina zajedno s Josipom Miočićem, Damirom Kalapačem i Krešimirom Zorićem, biraju se dva nova člana. To će biti Šime Kokić iz Pridrage i Damir Knežević iz Poljica Briga. Na skupštini će se prihvatiti ostavka Marija Paleke jer je on u međuvremenu postao direktor TZ Grada Zadra.

Nakon današnje skupštine predviđeno je i imenovanje novog trenera NK Zadar, budući da je jedan od dosadašnjih podnio ostavku polovicom prošlog mjeseca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...