HGSS-ov potražni pas pronašao nestalu staricu iz Sukošana

Jučer se u Sukošanu u Ulici Vidakovica oko 14 sati iz kuće udaljila 79-godišnja starica, otkad joj se izgubio svaki trag.

Nestala je zadnji put viđena u ranim popodnevnim satima, inače boluje od demencije te je pod emocionalnim stresom zbog smrti supružnika.

“U 23:00 h 12 spašavatelja i dva potražna psa izlaze na teren. Radi se brza pretraga u krugu od zadnjeg mjesta viđenja.

U potrazi je sudjelovalo i 50-ak mještana a potraga se nastavlja do kasno u noć i odmah ujutro sljedećeg dana. Osim HGSS-a u potrazi sudjeluju mještani i 5 članova MUP RH. U 10:00 nestalu osobu pronašao je HGSS-ov potražni pas. Osoba je pronađena 2 km od zadnjeg mjesta viđenja u blizini pruge. Nakon pronalaska osoba je predana HMP na daljnju obradu.

Nakon potrage sa sretnim završetkom, željeli bi smo pohvaliti mještane općine Sukošan koji su se odazvali u velikom broju (preko 100) i pokazali veliko srce i volju za pomoć. Ovakva suradnja je uvijek dobro došla i hvale vrijedna”, kažu iz HGSS Stanice Zadar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...