Lavovi i Strijelci odlično će započeti godinu, ljubav Rakova ići će kroz želudac, a Vage će biti partner iz noćnih mora

Šarmu Lavova u siječnju rijetki će moći odoljeti, a njihov trud i zalaganje bit će bogato nagrađeni. Naklonost okoline vedrinom i šarmom osvajat će i Strijelci, kojima siječanj donosi i poboljšanje financijske situacije.

Rakovi neće biti skloni romantici, a ljubav partneru iskazivat će peglanjem košulja ili pripremom ukusnih obroka. Pred miroljubivim Vagama je mjesec žestokih svađa s partnerom i obračuna u kojima će pasti i neke teške riječi.

Ljubavna zbivanja Ovnova bit će uzbudljiva. Ako još niste zaljubljeni, to će se promijeniti, dok bi parovi mogli proslaviti zaruke ili ulazak u brak. Iznimna ambicioznost ohrabrit će vas da prionete na ostvarenje ciljeva, no neće sve ići po planu. Nedostajat će vam strpljenja, promišljenosti i dobre taktike da biste postigli uspjeh pa je to nešto na čemu biste trebali poraditi.

Bikovi će se usmjeriti na materijalnu stranu veze pa ćete s dragim ulagati u budućnost. Otvorit ćete zajednički račun, započeti štednju ili podići stambeni kredit. Dobro ćete surađivati s inozemstvom i istaknuti se kao netko tko dobro barata stranim jezicima. Razmišljate li o preseljenju u drugu državu zbog posla, počet ćete djelovati u tom smjeru.

Blizanci će se previše opterećivati tuđim mišljenjem da bi mogli biti spontani i opušteni. Trudit ćete se pred simpatijom biti nešto što niste, no time joj nećete dati priliku da upozna prave vas. Aktualizirat će se pitanja vezana za nasljedstvo, podjelu imovine i podizanje kredita. Ako već neko vrijeme čekate rješenje sudske parnice, prilike će vam ići u korist.

Rakovi će se usmjeriti na kućanske i obiteljske obaveze pa neće imati volje za romantiku. Prema partneru nećete biti nježni i pažljivi, no iskazivat ćete mu ljubav praktičnim djelima. Samci, oko 1. siječnja moguća je ljubav na prvi pogled. Nije vrijeme za veće pothvate. Čeznut ćete za promjenama, no puno će toga biti protiv vas da biste uspjeli u svojim naumima.

Šarmu Lavova nitko neće moći odoljeti. Bit ćete otvoreni za nova iskustva i rado se upuštati u flert s onim tko vam se svidi. Pred samcima je početak nove veze, a pred zauzetima buđenje strasti i romantike. Puno ćete raditi, često ostajati dulje na poslu i prihvaćati dodatna zaduženja, što će vas izmoriti. Unatoč tome, imat ćete puno razloga za zadovoljstvo jer ćete biti nagrađeni za trud i zalaganje.

Djevice će teško održati ljubavni sklad. Između vas i partnera stat će obiteljski i svakodnevni problemi pa ćete se često svađati. Poradite na poboljšanju komunikacije i upamtite da ne biste trebali kriti jedno od drugoga svoje prave osjećaje. Poslovni uspjeh bit će rezultat truda, rada i sretnih okolnosti. Znat ćete prepoznati dobru priliku, a razvijene intelektualne vještine i spremnost na rizik mogle bi vam donijeti zaradu kroz ulaganje i dionice.

Pred Vagama je mjesec žestokih svađa s partnerom i obračuna u kojima će pasti i neke teške riječi. Uspijete li se u ljutnji suzdržati od uvreda i niskih udaraca, šteta će biti popravljiva. Umor i napetost otežat će vam izvršavanje poslovnih obaveza. Ne oklijevajte potražiti pomoć ako zapnete na nekom zadatku. Savjetuje vam se izbjegavanje većih troškova i pažljivo upravljanje novcem.

Škorpione samce neće zanimati površni odnosi pa će bježati od ljudi koji traže samo prolazno uzbuđenje. Poznanstvo koje započne kao prijateljstvo moglo bi se s vremenom razviti u nešto više. Vezanima prvi dani tjedna donose puno uzbuđenja i strasti. Na poslu će vam sve ići od ruke. Uz pomoć snalažljivosti i razvijenih komunikacijskih vještina ostavljat ćete sjajan dojam i stjecati tuđu naklonost.

Strijelci će puno izlaziti i odlično se zabavljati. Osvajat ćete naklonost okoline vedrinom i šarmom, a Venera u vašem znaku proljepšat će vas i pobrinuti se da vam ne nedostaje udvarača. Financijska situacija se poboljšava. Neke će obradovati povišica, dok će se drugi okoristiti od nedavnog ulaganja. Vaše ideje bit će sjajne i lako izvedite pa je pred vama mjesec poslovne ekspanzije i novih početaka.

Jarci samci će biti privlačni, no trebali bi paziti kome poklanjaju povjerenje. Budite oprezni kako ne biste nasjeli na šarm zauzetog udvarača. Izglede za uspjehom i napredovanjem ugrozit će vam tvrdoglavost, brzopletost i nespremnost na suradnju. Bila bi šteta da zbog nemogućnosti samokontrole propustite dobru poslovnu priliku. Učenici i studenti ostvarivat će sjajne rezultate prilikom učenja i polaganja ispita.

U život Vodenjaka vratit će se netko tko vam je bio tiha patnja, no vaš odnos se nikada nije razvio u nešto više. Počet ćete se intenzivno družiti, a iz prijateljstva bi se ovog puta mogla roditi ljubav. Pouzdajte se u intuiciju prilikom donošenja odluka. Ne slušajte previše druge i vjerujte svojim instinktima. Dani oko 30. siječnja donose vam sjajne prilike za zaradu.

Početak mjeseca bit će čaroban za Ribe pa ćete već 1. siječnja dobiti uzbudljivu ljubavnu ponudu. Nakon 7. postat ćete suzdržani i oprezniji prema udvaračima pa će se onaj tko vas želi osvojiti morati dobro potruditi. Financijska situacija bit će neizvjesna. Osim što ćete puno trošiti, moglo bi doći do kašnjenja plaće ili honorara pa ćete morati tražiti pozajmicu, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...