Luka Modrić tješio “kauboje”: “Glavu gore, mi smo ponosni na vas”

Hrvatski igrači su bili slomljeni nakon poraza od Njemačke (22-21) koji nas je izbacio iz borbe za medalju. Tužnog pogleda išli su prema svlačionici, dok naš kapetan Domagoj Duvnjak nije mogao shvatiti da su suci mogli onako pogriješiti.

Nažalost, poraz protiv Brazilaca se na kraju pokazao presudnim, dok si Kauboji nemaju što prigovoriti za utakmicu protiv Njemačke. Borili su se do zadnje minute, svi su ginuli jedan za drugoga, a na kraju je malo sreće nedostajalo da taj trud pretoče u pobjedu.

To su prepoznali i ostali hrvatski sportaši pohvalivši Kauboje koji su ostavili srce na terenu. Luka Modrić vjerno je pratio utakmicu rukometaša protiv Njemačke, tužan zbog poraza, ali ponosan zbog sjajne igre koju su pokazali.

– Glavu gore, momci! – napisao je Luka na Instagramu. Hrvatski rukometaši kao i ostali sportaši bili su velika podrška Vatrenima prema putu ka srebru na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a nogometaši su im uzvratili. Posebno veseli vidjeti takvo zajedništvo hrvatskih sportaša, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...