Maestralni Luka Modrić; Real dao četiri gola, on zaslužan za dva

U susretu 21. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju pobijedio Espanyol sa 4-2 uz sjajnu predstavu Luke Modrića.

Kapetan hrvatske vrste je bio najzaslužniji za prva dva gola europskog prvaka, a u drugom dijelu i sam se mogao upisati među strijelce.

Modrić je u četvrtoj minuti sjajno povukao loptu, ušao u kazneni prostor i odlično pucao. Njegov udarac je Diego Lopez obranio, a Karim Benzema odbijanac pospremio u mrežu. U 15. minuti već je bilo 2-0. Real je kratko izveo korner, Kroos je dodao do Modrića koji je ubacio u kazneni prostor, a Sergio Ramos udarcem glavom pogodio za 2-0.

U 25. minuti je Leo Baptistao smanjio na 1-2, no “Kraljevski klub” je odgovorio s dva nova gola, a strijelci su bili Benzema (45+1) i Gareth Bale (67). U 72. minuti je Real ostao s igračem manje nakon što je Raphael Varane zaradio crveni karton zbog prekršaja koji je načinio kao posljednji igrač obrane.

Domaćin je do kraja susreta uspio zabiti još jedan gol, a strijelac je bio Roberto Rosales u 81. minuti.

Modrić je igrao do 76. minute, a u 57. minuti se mogao upisati među strijelce, no Lopez je sjajno obranio njegov udarac. Modrić je time nastavio sjajnu formu nakon što je u protekle dvije prvenstvene utakmice postizao pogodak. Bilo je to u pobjedama protiv Betisa (2-1) i Seville (2-0).

Barcelona vodi s 49 bodova, pet više od Atletica i čak 10 više od Real Madrida.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...