Najbolji splitski stand-up komičari vraćaju se u Zadar; Antena vas vodi na SplickuScenu

SplickaScena vraća se u Zadar! Nakon uspješnog otvaranja stand-up sezone u Kultu i Dišpetu u prosincu, došlo je vrijeme za reprizu vrhunske atmosfere koju je publika pripremila prošlog puta. Tomislav Primorac, Ivica Lazaneo i Ante Travizi se vraćaju u Zadar sa potpuno novim bazama, a ovog puta će vas umjesto Josipa Škilje nasmijavati Ivo Musulin.

Splitska komičarska ekipa već 3 godine radi na širenju stand-up komedije u Splitu, a došlo je vrijeme da svojim nastupima započnu redovno nasmijavati i publiku u susjedstvu. Na premijernom show-u u ispunjenom Kultu i Dišpetu pokazali su kako s lakoćom izmame smijeh kod Zadranki i Zadrana. Ove subote, splitska ekipa će ponovno preko sat i pol vremena do suza nasmijavati publiku. U ovim hladnim zimskim danima donose ono što ljudima najviše treba, a to je dobro raspoloženje! Splićani namjeravaju redovito nastupati u Zadru te dovoditi i druge goste iz Hrvatske i regije. Stoga, ne propustite „Dalmatinsku Stand-Up Comedy večer Vol. 2“! Show je na rasporedu u subotu 19. siječnja s početkom u 20h. Cijena ulaznice je 30kn.

Fizička prodaja ulaznica se vrši na slijedećim prodajnim mjestima u Zadru: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1), te online na bit.ly/ZDalmatinska2. Ulaznice će biti dostupne za kupnju i na ulazu na sam dan showa od 19 sati.

Informacije o događaju na: www.facebook.com/events/1791578250948288/

Upiti i dodatne informacije na: splickascena@gmail.com

VIŠE O KOMIČARIMA:

Tomislav Primorac polovni je Dalmatinac i čistokrvni Hercegovac. Rođen je u Mostaru 90-e godine, 91-e je bio u malom selu pokraj Širokog Brijega, dok se 92-e nije preselio u glavni grad Dalmacije. Ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je diplomirani fizičar. Životni san mu je da bude kao Nikola Tesla, napravi nešto korisno za ljudsku civilizaciju samo kako bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je. Komunikativan i pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu, pa ne čudi što je u društvu poznat kao Potencijalni Serijski Ubojica. Dosada je imao dobre povratne reakcije od publike, te vas poziva da mu koji put navratite na nastup i sami procijenite da li je uhu ugodan onoliko koliko je oku neugodan.

 

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

 

Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

 

Ivo Musulin, pjevač, idealist i biciklistički entuzijast. Ipak, ništa od toga. Nažalost samo profesor povijesti i engleskog koji svoje dane u školi olakšava smišljanjem kreativnih načina kako nasmijati ljude… a zatim ih testira na učenicima. Ako oko ičega entuzijastičan onda je to Football Manager, gdje ga, za razliku od učenika, igrači slušaju, ali još i više voli sam trčati za loptom… Opet laž! Samo voli gledati kako drugi trče za loptom dok on sjedi u fotelji i ruga se. U horoskopu je Lav, a to je jedino važno jer mu je cura to rekla milijun puta i nešto o tome kako se neki znakovi bolje slažu od nekih drugih. On i dalje uspješno ne razumije o čemu ona priča. Sve u svemu, ima sasvim prosječan život s prosječnim traumama i ispodprosječnom plaćom i svjestan je da će uvijek tako biti.

Antena vam poklanja karte (1×2). Sve što trebate je u komentarima na našoj facebook stranici ispod članka označiti osobu s kojom želite ići. Sretno!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...