Najveći svjetski DJ-evi od danas na 97,2 MHz! Pogledajte raspored emitiranja

Od danas na radiju Antene Zadar svake srijede, četvrtka, petka i subote možete uživati u najvećim svjetskim DJ-evima kao i njihovim showovima. Zagrijavanje za izlazak nikad nije bilo bolje. Sve što morate napraviti je upaliti radio na 97,2 MHz od srijede do subote u 22:30.

SRIJEDA: IDENTITY BY SANDER VAN DOORN

Jedan od najvažnijih, najutjecajnijih i najpopularnijih DJ / producenta plesne glazbe: Sander Van Doorn. Sander je postao brand sinonim za izvrsnost – i kao producent i za mnoge uviđajne klubere koje zabavlja svake noći.

Njegovi obožavatelji su prave zvijezde u Sander-ovom fenomenalnom usponu, šaljući mnoge njegove ploče na prvo mjesto i popunjavajući arene u kojima svira više od milijun ljudi svake godine. Identity je tjedni jednosatni show koji prikazuje Sandera u svom najboljem izdanju.

ČETVRTAK: CLUB LIFE BY TIESTO

Tiesto je izvođač koji je nadmašio glazbene žanrove kako bi stvorio globalni brand “Tiesto”. Njegova dostignuća uključuju nominaciju za Grammyja, brojne nagrade MTV-a, nastup na otvaranju Olimpijskih igara pred milijardama!

Sa preko 18 milijuna obožavatelja na Facebooku, 3 milijuna sljedbenika na Twitteru i preko 530 milijuna pregleda na YouTubeu, Tiesto je doista univerzalni fenomen. Glasovao je kao “Najveći DJ svih vremena” Mixmaga i # 1 DJ-a Rolling Stone-a.  Tiesto je radio sa superzvijezdama kao što su Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Nelly Furtado, Goldfrapp…

PETAK: A STATE OF TRANCE BY ARMIN VAN BUUREN

Najpopularniji svjetski DJ predstavlja najveću svjetsku radio-emisiju elektronske glazbe “State of Trance” koja je kultna ustanova – bitno iskustvo slušanja za ljubitelje trancea i progresivne glazbe diljem svijeta.

Sada u svojoj trinaestoj godini, emisija privlači više od 30 milijuna slušatelja u gotovo 100 različitih zemalja. ASOT prikazuje najzanimljivije i najinovativnije zvukove s globalne trance scene te i  dalje osvaja bezbrojne nagrade!

SUBOTA:  SPINNIN’ SESSIONS

Spinnin je danas nesumnjivo najveća etiketa u plesnoj glazbi danas, a njezina popularna tjedna radio emisija postala je vodeći proizvođač glazbenih proizvoda za međunarodnu elektronsku zajednicu. Domaćin emisije je Matt Thiel, a donosi vam najnoviji zvuk koji trenutno stvara valove na svjetskoj pozornici. Uzbudljiva, ekskluzivna, često neobjavljena glazba – od najizvođenijih umjetnika u svijetu do elektro i progresivne glazbe.

U drugoj polovici emisije gostuju miksevi najvećih svjetskih zvijezda kao što su Martin Garrix, Oliver Heldens, Avicii, Tiesto, Dimitri Vegas i Like Mike, Diplo, Afrojack, W&W i još mnogi drugi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...