Cestitka_Uskrs

Napravite još jedan đir; Vrući led na Višnjiku do nedjelje!

Klizalište na Višnjiku, koje je podignuto, uređeno i opremljeno, te otvoreno u sklopu prošlogodišnjega Adventa u Zadru, bit će na raspolaganju svim građanima do nedjelje, 27. siječnja.

Klizalište sa svojim programima i sadržajima bilo je veoma atraktivno i privlačno, pa je izazvalo veliko zanimanje među našim sugrađanima, napose mlađima, ali i brojnim turistima koji su se zatekli u našem gradu. ŠC Višnjik zadovoljan je odazivom, klizalištem je tijekom prethodnoga vremena prošlo nekoliko tisuća ljudi – kaže Denis Karlović, direktor.

Upravo zbog velikoga zanimanja promijenjena je prvotna odluka o zatvaranju klizališta 13. siječnja.

Mnogi sugrađani nazivali su ili dolazili osobno raspitujući se hoćemo li klizalište doista zatvoriti 13. siječnja, te su odmah izrazili želju da još neko vrijeme svi sadržaji na njemu budu dostupni. U skladu s tim mi smo donijeli odluku da će klizalište biti otvoreno do 27. siječnja.

Tako će svi Zadrani još nekoliko dana moći uživati na vrućem ledu. Oni koji su naučili klizati moći će do nedjelje provjeriti do kojega su stupnja usvojili tu vještinu, a već prekaljeni klizači vjerojatno će poželjeti napraviti još poneki „đir“ prije no što se klizalište na 600 četvornih metara pod šatorom za ovu sezonu zatvori.

Radno vrijeme u četvrtak i u petak je od 14 do 20 sati, a u subotu i u nedjelju od 10 do 21 sat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...