Nastavljeno suđenje za ubojstvo Britanca na Zrću, mrtvozornik: “Svjedoci su bili poprskani krvlju”

Početkom prošlog ljeta u obračunu na Zrću ubijen je 26-godišnji Britanac Ugo Wilson.

Njega je 27. lipnja na smrt izbo nožem drugi Britanac. Dan nakon ubojstva osumnjičeni 25-godišnjak je uhićen na aerodromu Resnik kod Splita. Za ubojstvo je optužen Douglas Cane iz Greenwicha.

Prije Uga nožem su ranjena još dva Britanca. Kako sad piše britanski The Sun, koji prati suđenje, Ugo im je želio pomoći, ali je onda i sam stradao.

Mrtvozornik William Dolman kazao je jučer na saslušanju u Britaniji kako su snimke i svjedoci nedvojbeno dokazali kako je Wilson izboden te da je zbog toga umro.

Daniel Deeds, jedan od svjedoka koji je bio u Wilsonovom društvu, kazao je kako je skupina muškaraca “ljutito gledala u njih” u klubu. Kad ih je pitao u čemu je problem, rekli su mu da su im sumnjivi, rekao je svjedok tijekom istrage.

Drugi je svjedok tijekom saslušanja rekao kako je vidio da Wilson pristupa optuženom kojeg je opisao kao mišićavog i snažnog.

Mrtvozornik je rekao da su svjedoci bili “poprskani krvlju” i da se Wilson “držao za prsa” kad je pao na pod. Prijatelji su ga, ispričano je na sudu, iz kluba onda izveli na parkiralište, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...