točka na i na njihova dosadašnja postignuća

Nastup u Carnegie Hallu; A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York

Arhiva AZD/Ilustracija

Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York kako bi nastupila na jednoj od najpoznatijih svjetskih pozornica koncertne dvorane Carnegie Hall.

U svibnju 2018. su dobili poziv od organizatora najvećeg svjetskog a cappella koncerta TOTAL VOCAL koji se održava već 5 godine. Cilj koncerta je proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu te iz tog razloga, za ovu petu godišnjicu, organizatori su odlučili pozvati 9 a cappella skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju kulturu te zajedno s ocem suvremene a cappella glazbe – Deke Sharon-om u samo 5 dana pripremiti a cappella koncert za pamćenje. Sharon je naime, uz zavidnu a cappella biografiju, zaslužan i za svu glazbu iz poznatih nam filmova PITCH PERFECT ili NA PUTU DO ZVIJEZDA, koju će Crescendovci izvoditi u New Yorku.

A.K.A. Crescendo se odmah, nakon prvotnog šoka, uhvatio posla te se već mjesecima pripremaju za koncert njihovih života. Naime, oni će 24.3 postati prva hrvatska studentska a cappella skupina koja je nastupila u Carnegie Hallu te će taj nastup okruniti sav njihov trud u ovih 6 godina postojanja i staviti “točku na i” na sva njihova dosadašnja postignuća.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar