Nastup u Carnegie Hallu; A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York

Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York kako bi nastupila na jednoj od najpoznatijih svjetskih pozornica koncertne dvorane Carnegie Hall.

U svibnju 2018. su dobili poziv od organizatora najvećeg svjetskog a cappella koncerta TOTAL VOCAL koji se održava već 5 godine. Cilj koncerta je proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu te iz tog razloga, za ovu petu godišnjicu, organizatori su odlučili pozvati 9 a cappella skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju kulturu te zajedno s ocem suvremene a cappella glazbe – Deke Sharon-om u samo 5 dana pripremiti a cappella koncert za pamćenje. Sharon je naime, uz zavidnu a cappella biografiju, zaslužan i za svu glazbu iz poznatih nam filmova PITCH PERFECT ili NA PUTU DO ZVIJEZDA, koju će Crescendovci izvoditi u New Yorku.

A.K.A. Crescendo se odmah, nakon prvotnog šoka, uhvatio posla te se već mjesecima pripremaju za koncert njihovih života. Naime, oni će 24.3 postati prva hrvatska studentska a cappella skupina koja je nastupila u Carnegie Hallu te će taj nastup okruniti sav njihov trud u ovih 6 godina postojanja i staviti “točku na i” na sva njihova dosadašnja postignuća.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...