Nazor nakon pobjede hvali Žorića: “Jednako se priprema i za Partizan i za Alkar. Tako se treba ponašati”

Košarkaši Zadra sinoć su s rezultatom 90-66 savladali Zabok. „Zagorci“ su definitivno u početku utakmice pružili dobar obrambeni otpor i kratkoročno radili probleme Zadru u napadu, ali pišu se dva boda i to je ono najvažnije.

S takvom se konstatacijom slaže i trener Ante Nazor.

“Najbitnija je pobjeda koja nije dolazila u pitanje niti jednog trenutka. Fokus je bio puno bolji nego u utakmici s Boscom, ali ne možemo biti zadovoljni jer igra nije tečna, posebno u obrani, skoku i trčanju. Trebamo još puno napredovati jer te ekipe iz HT Premijer lige moramo pobijediti baš onoliko koliko smo bolji. Ali ipak vidi se napredak jer imali smo veću rotaciju, pa smo rasporedili minute i poene na sve pozicije”, komentirao je strateg Zadra.

Luka Žorić bio je najbolji pojedinac u momčadi Zadra. Ali ne samo to, već je bio i najrastrčaniji te je svojim primjerom poveo i suigrače.

“Kao što sam rekao, on nije samo igrač nego i persona na terenu. Jednako se priprema i za Partizana i za Alkara, bez da ikoga podcjenjujem. To je takav put i svi se tako trebamo ponašati”, nadovezao se Nazor.

Kapetan Šime Špralja:

“Nisam baš zadovoljan s utakmicom jer je nismo kontrolirali onako kako smo željeli. Neke stvari što smo dogovorili nismo uspjeli prenijeti na teren. Moramo se još malo probuditi po pitanju agresivnosti i koncentracije jer u nedjelju nas čeka teška utakmica protiv Krke.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...