Nazor uoči Zaboka: “Ako ne budemo pravi i fokusirani, mogu nam se dogoditi određeni problemi”

Košarkaši Zadra na svom terenu danas dočekuju momčad Zaboka od kojih su u posljednjem susretu, još u 2. kolu HT Premijer lige, upisali iznenađujući poraz (91-88).

Trenutačni poredak na domaćoj ljestvici ukazuje nam da nas očekuje zasigurno zanimljiv okršaj između trenutačno treće odnosno četvrte momčadi domaćeg prvenstva.

Trener Ante Nazor na jutarnjoj konferenciji za medije podijelio je svoja razmišljanja i očekivanja u ovom susretu.

„Zabok je sigurno čvrsta momčad koja ima dobru timsku igru, čvrstu obranu, dobru širinu, rotaciju. Vodi ih Ivan Tomas, koji je lani radio sa mnom u Ciboni, drago mi je što to tako izgleda, ali mi smo ti koji moramo pokazati autoritet, rastrčanost i nadmoć u skoku i na temelju toga naći pravi ritam koji nam je potreban u ovom dijelu sezone“, komentirao je trener Zadra.

Prvi playmaker im je Radovčić, a na bekovskoj poziciji je još jedan Zadranin uz Luku Tomasa željan dokazivanja ovoj publici Ivan Batur. Na četvorci je Črnjević, koji svojom igrom daje ton cijeloj momčadi, imaju i dvije solidne petice. Definitivno momčad koja ima širinu, kvalitetu i želju.

„Ako ne budemo pravi i fokusirani, mogu nam se dogoditi određeni problemi, koji su se vidjeli i u posljednjoj utakmici domaćeg prvenstva. Težimo jednom dobrom ritmu, dobro je što se lagano oporavljamo od ozljeda, iako ni na ovoj utakmici nećemo moći računati na Krajinu i Planinića“, nadodao je Nazor.

Utakmica je zakazana u 19:00 sati u dvorani „Krešimira Ćosića“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...