Nezadovoljni mještani Općine Vrsi: “Vijećnicima se za pola sata sjednice isplaćuje 1.250 kuna”

Nezadovoljni mještani Općine Vrsi medijima su uputili priopćenjem u kojem izražavaju svoje nezadovoljstvo radom načelnika Luke Perinića:

“S obzirom na situaciji u cjelokupnoj državi kao mještani Općine Vrsi smo ogorčeni bahatošću načelnika Luke Perinića i njegovih vijećnika koji su izglasali sami sebi novogodišnji poklon. Kada većina nas radi cijeli mjesec za minimalac od 3.000,00 kn, pazite cijeli mjesec, on i njegovi vijećnici (vijećnici s njegove liste) izglasaju da im se isplaćuje 1.250,00 kn neto po dolasku za sjednicu vijeća (ovo je čak presedan i za saborske zastupnike). Znači za otprilike 30-40 minuta rada, isprika podizanja ruku i domjenka kojim se časte na kraju sjednice vijeća, njima se isplati 1.250,00 kn neto proračunskog novca.
Smatramo da ovakva razina bahatosti i ne razumijevanja prema stanovništvu koje većinom radi za minimalac, odnosno radi isključivo sezonski zaslužuje da bude javno popraćeno i da se jednom za uvijek stane na kraj bahatosti državnih i lokalnih političara koji svojim odlukama ismijavaju narod i prave nas budalama, kažu nezadovoljni mještani.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...