Novi Hrvat u Premier ligi, Zadranin se priključuje Kovi i Lovrenu

Hrvatska bi mogla dobiti trećeg igrača u Premier ligi, Cardiff City poslao je ponudu Anderlechtu za Ivana Santinija (29)!, prenosi 24 sata.

Anderlecht bi, pišu Englezi, bio voljan pustiti hrvatskog napadača, a prenosi se i izjava neimenovanog belgijskog novinara koji je Ivana opisao kao igrača koji “nije dovoljno dobar za Anderlecht”!?

Jer, kaže, marljiv je, zabija, ali nije igrač koji će donijeti prevagu.

Anderlecht je u prvenstvu tek peti s 14 bodova manje od vodećega Genka, a u Europskoj ligi doživio je debakl završivši na posljednjem mjestu iza Dinama, Fenerbahcea i Spartaka iz Trnave.

Cardiff je, pak, 17. u Premier ligi nakon 21 kola, te pleše blizu zone ispadanja. U najboljoj engleskoj ligi od Hrvata danas igraju samo Dejan Lovren i Mateo Kovačić.

Hrvatski napadači imaju bogatu povijest u Premier ligi: Nikica Jelavić zabio je 30 golova za Everton, Hull i West Ham, Alen Bokšić 22 za Middlesbrough, Ivan Klasnić 20 za Bolton, Davor Šuker deset za Arsenal i West Ham, Eduardo da Silva osam za Arsenal, Nikola Kalinić sedam za Blackburn, Mladen Petrić pet za Fulham, Ivica Mornar jedan za Portsmouth.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...