Novost s Višnjika; Organizacija proslave dječjih rođendana na bazenu!

U svom planu i programu razvoja, te uvođenja novih programa i sadržaja u ponudu širokom krugu građanstva, ŠC Višnjik je godine 2016. osmislio i počeo provoditi organizaciju proslave dječjih rođendana. Nemalo iznenađenje dogodilo se kad je ŠC Višnjik objavio da će se te proslave događati na – bazenu!

– Ta je odluka donesena nakon sustavnog promišljanja jer naše zatvoreno bazensko plivalište, uz brojne druge programe sportske naravi ili sportske rekreacije, omogućuje da se proslave dječjih rođendana održavaju u nesvakidašnjem ambijentu, da budu sadržajne i zanimljive, odnosno da budu događaj koji će dugo, dugo pamtiti i slavljenici i njihovi gosti i roditelji… – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Najaviše dječjih rođendana proslavlja se vikendima. U početku ih je bilo po pet, šest subotom i nedjeljom, a tijekom 2018. godine dosegnut je prosjek od 80 proslava mjesečno. Od početka provođenja toga programa obuhvaćeno je oko sedam tisuće djece, pretežito vrtićke ili osnovnoškolske dobi.

– Veliko je zanimanje i djece i roditelja za organizaciju proslave rođendana na bazenu. O tomu govori i podatak da se ljudi najavljuju znatno prije određenoga nadnevka, te da i unaprijed obave dogovor i rezervaciju. Zadovoljni smo odazivom i znatan rast broja proslava dječjih rođendana ukazuje na to da su se i djeca i roditelji uvjerili u kvalitetu ponuđenog sadržaja i u njegovu realizaciju – kaže Matija Skoblar, koordinator.

Postupak prijave za osiguranje termina proslave dječjega rođendana veoma je jednostavan. Zainteresirani mogu doći osobno i sve informacije dobiti na recepciji bazena (radno vrijeme od šest do 22 sata, nedjeljom od osam do 20 sati), odnosno na broj telefona 023/494 866, zatim e-poštom na adresi [email protected], te na web stranici www.visnjik.hr. Preporuka je da se slavljenici i njihovi roditelji, da bi osigurali termin, jave na vrijeme.

ŠC Višnjik je, uz ostalo, na Zatvorenom bazenskom plivalištu osmislio i provodi još dva građanima korisna i privlačna sadržaja. Radi se o programima zdravstvenog plivanja i rekreativnoga plivanja, a oba se programa pod stručnom vođenjem i nadzorom održavaju nekoliko puta tjedno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...