u petak

Objavljena cijena ulaznice za koncert Zdenke Kovačiček u HNK Zadar

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U petak, 11. siječnja u maloj dvorani HNK Zadar s početkom u 20 sati ne propustite koncert Zdenke Kovačiček pod nazivom „Intimno“ u pratnji Jurice Hotka na klavijaturama i Lovre Šicela na gitari.

Zdenka Kovačiček jedna je od najvećih hrvatskih rock & blues vokalistica koju često nazivaju prvom damom jazza i Ženom za sva vremena.

Na vrhu hrvatske glazbene scene prisutna je već 60 godina, a ostvaruje i impozantnu međunarodnu karijeru. Poznata je po karizmatičnom i jedinstvenom vokalu te svestranom pristupu glazbi, energičnim nastupima, zanimljivim interpretacijama i moćnim improvizacijama. Vješto prelazi granice žanrova i osvaja podjednako jazz i rock publiku i kritiku. Status glazbenice ispred svog vremena potvrđuje prošlogodišnje reizdanje njezinog prvog albuma iz 1978., nedavan odabir pjesme “Elektra” za Chanelovu parišku reviju, kao i nove obrade pjesama “Mali crni brat” i “Frka” s njezinih ranih izdanja. Njene pjesme postale su evergrinom poput ‘Zbog jedne melodije davne’, M.Prohaske, ‘Klik Tema br.1.’, feat. Nirvana, ‘Boom fest’, ‘Frka’, ‘Žena za sva vremena’… Značajan je i njezin opus Janis Joplin i Elle Fitzgerald s kojim je izvela dvije predstave u Komediji i polučila veliki uspjeh.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 7. siječnja na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.  Cijena ulaznice iznosi 40,00 kuna.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar