Ovo je kafić u kojem je Daruvarac brutalno pretukao Lorenu, prijave su zaradili i svjedoci iživljavanja

Kao što smo već pisali, Lorenina majka Ana Gurlica putem Facebooka zahvalila se na podršci nakon izricanja presude Darku Kovačeviću Daruvarcu te obznanila kako su podnesene prijave protiv ljudi koji su u trenutku napada bili u kafiću.

“Hvala Vam svima diljem zemlje na podršci svih ovih mjeseci… I, naravno, da ne odgovaram svima posebno a dužna sam odgovoriti: podnesene su prijave protiv svih sudionika u kafiću jer krivi su koliko i on!!! Hvala svima”, napisala je Ana Gurlica.

Sjetimo, Daruvarac je u kafiću na Meladi brutalno pretukao 18-godišnjakinju, pola sata udarao njezinom glavom o umivaonik, nakon čega su joj liječnici jedva “spasili” lice. Nitko od prisutnih, vlasnici, gosti i prijatelji nije pokušao spriječiti Kovačevića u iživljavanju.

Provjereno je donijelo ispovijest konobarice koja je svjedočila krvavom događaju.

Osjetila je grižnju savjesti i potrebu da izađe pred javnost sa svojom stranom priče.

„Nisam ništa mogla napraviti, onda sam vidjela da je vuče za kosu iz WC-a, u krvi, bukvalno joj je otpadalo s lica, sve joj se raširilo, to je virilo“, kazala je.

Građane je posebno razljutila informacija da su vlasnici kafića pojačali glazbu kada je Kovačević u toaletu počeo mlatiti djevojku.

Tako je stranica do danas zasuta brojnim negativnim komentarima poput: “Želite li biti ubijeni ovo je pravo mjesto za posjetiti”.

Posjetili smo mjesto na kojem se dogodilo kazneno djelo za koje je, kako saznali smo jučer, izrečena kazna u trajanju od pet godina, maksimalna u praksi hrvatskog zakonodavstva.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...