Cestitka_Uskrs

Počele pripreme, Karoglan: “Zadar je za mene izazov i iskorak u karijeri”

Na stadionu Stanovi jučer su počele pripreme nogometaša Zadra za proljetni dio sezone Druge HNL. Prvoj prozivci odazvalo se 25 igrača, većinom onih koji su završili prvi dio sezone, uz nekoliko mladih momaka koji su priključeni iz juniorskog i kadetskog sastava te nekoliko igrača na probi.

Prvi trening bio je ujedno i predstavljanje Mislava Karoglana, 36-godišnjeg trenera iz Zmijavaca, koji će povesti momčad u nastavak sezone.

– Rad u Nogometnom klubu Zadar za mene je velik izazov i iskorak u karijeri i vjerujem da zajedno možemo napredovati i ostvariti dobre rezultate. Kako je upravi glavni cilj stabilizacija kluba, tako je i meni stabilizacija igre, jer ako imaš igru, rezultat prije ili kasnije mora doći. Prionut ćemo poslu i napraviti sve da se dobro pripremimo, kako bismo u drugom dijelu natjecanja ostvarili zacrtane ciljeve. Što se rezultata tiče, to je stabilnost u sredini ljestvice Druge HNL, ali naglasak će svakako biti i na napretku u igri, kako bismo stvorili dobre temelje za budućnost – kazao je Karoglan.
Prvog dana priprema na Stanovima su trenirali prvotimci Josip Bender, Luka Matasović, Ivan Tokić, Josip Jurjević, Jure Jerbić, Vedran Smokrović, Franko Surać, Mario Pedišić, Matteo Pranić, Josip Iveljić, Josip Majić, Kristijan Jurić, Dragan Župan i Vinko Petković, zatim juniori Jakov Katuša, Edi Kulaš i Luka Zdrilić, kadeti Antonio Galešić i Josip Stokić te igrači na probi Ante Kekez, Enio Travaglia, Jakov Karabatić, Prince Atta Frimpong, Aminu Murtala i Zakaria Bakraoui. Zbog zdravstvenih ili privatnih razloga danas su izostali Zvonimir Begić, Jakov Pinčić, Karlo Torbarina, Tin Matić, Tarik Handžić, Vlatko Blažević, Antonio Repić i Ivan Lepinjica.

I ovaj ciklus priprema bit će u potpunosti odrađen u Zadru, s izuzetkom nekoliko pripremnih utakmica na gostovanjima. Za sada su dogovoreni susreti s biogradskim Primorcem, Uskokom, Solinom, Trnjem, HAŠK-om, Zagorom, Hajdukom II, Slogom iz Mravinaca te tzv. “generalka” s Međimurjem 23. veljače na Stanovima.

Na otvaranju drugog dijela sezone Zadar 2. ožujka dočekuje Hrvatski dragovoljac.

Foto: NK Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...