Predstavljen Luka Žorić: “Nisam ovdje došao da budem drugi! Ipak mi se ispunio dječački san!”

Luka Žorić potpisao je za KK Zadar, a danas je i javnosti službeno predstavljen. Sam Žorić kaže kako je ovim potezom ispunio dječački san te ističe koliko mu je drago što je tu:

“Nadam se da ćemo igrati dobru košarku i ispuniti želje navijača. Prerano je za govoriti o očekivanjima prije nego napravim prvi trening. Već sam rekao da trebamo početi igrati dobru košarku te napredovati kao ekipa i na temelju toga će doći rezultati. Ambicije su najveće u mojoj dosadašnjoj karijeri. Nisam ovdje došao da budem drugi! To je teško breme i možda je to hrabro reći, ali ja ne znam drugačije” – komentirao je Luka Žorić, novo veliko pojačanje KK Zadar u nastavku sezone.

Žorić se dotakao i prokomentirao rad zadarskog trenera Ante Nazora:

“Imam samo najbolja iskustva. Otkad je došao pričali smo o mom dolasku u Zadar i drago mi je što će mi on biti trener” – rekao je Žorić koji bi svoj prvi nastup mogao zabilježiti već u petak protiv Olimpije:

“To je trenerova odluka. Ja sam na raspolaganju od sada pa nadalje. Njegova je odluka koliko ću igrati. Nastojat ću dati sve od sebe. Sigurno da nisam u najboljoj igračkoj formi, fizički sam trenirao i radio, no ne mogu reći da sam spreman za igru. Ovo je nova ekipa i nisam trenirao s njima. Trebat će nam neko vrijeme da se posložimo.”

Novo pojačanje kluba prokomentirali su sportski direktor Branimir Longin i direktor kluba Željko Žilavec:

“Drago nam što je Luka s nama. I na početku sezone je bilo kontakta, no nismo se uspjeli dogovoriti.  Luka je sad tu i svi smo sretni. Treba početi igrati dobru košarku, treba trenirati i svaku utakmicu ići kao da je zadnja i nadam se da će to dovesti do dobrih igara i pobjeda” – kratko je spomenuo Branimir Longin, nakon kojeg se i direktor Željko Žilavec kratko nadovezao:

“Volio bih da svi mislimo što i Luka. Počevši od svlačionice pa nadalje. Lijepo je rekao, a to nam nedostaje, da nije došao biti drugi. U tom bih duhu volio da cijela svlačionica, dvorana i grad dišu kao jedno, da upremo i budemo pozitivni. Nitko nema čarobni štapić pa tako ni trener, igrači ili sam Luka. Ali volio bih da naše ponašanje bude na tom tragu.”

Prva sljedeća utakmica Zadra zakazana je sa slovenskom Olimpijom u sklopu 14. kola, ABA lige, a utakmica se igra u petak sa početkom u 20 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...