Preporučamo u KFC-u; Neodoljiva Twister tortilja

KFC nedavno je otvorio vrata svojeg prvog restorana u Zadru. Jedva dočekavši otvorenje, među prvima smo posjetili restoran, a vama donosimo prijedlog menija – Twister.

Od različitih jela s menija od kojih sva izgledaju jako ukusno, odlučili smo se za Twister Menu. Zapečena tortilja s piletinom ludo dobrog okusa idealna je za ručak ili večeru, a može se pojesti i kao brz zalogaj s prijateljima.

Kako navode u KFC-u, jako paze da piletina dolazi od provjerenih proizvođača. Iz tog razloga smo bez grižnje savjesti uživali u tradicionalnom Twister sendviču, odnosno meniju kojeg čini tanka, svježa tortilja, velika porcija svježih pommes fritesa i piće po izboru. Unutar netom prije rolane tortilje nalaze se ručno pripremljeni, pikantni i sočni pileći file bez kostiju, komadi ukusne rajčice, te salata iz provjerenih uzgoja.

Ono zašto ćemo se iznova vraćati u KFC je i posebnost u odnosu na druge fast food restorane u Zadru – neograničeno konzumiranje gaziranih pića koje je uključeno u meni!

Gosti zadarskog KFC-a specijalitete mogu konzumirati kako u samom restoranu (uz suvremeni interijer i dobru glazbu u pozadini), tako i uz „drive thru“ opciju koja će olakšati svim vozačima da svoj omiljeni obrok pokupe tijekom užurbanog dana.

Radno vrijeme restorana je svaki dan od 09:00 do 23:00, a petkom i subotom do 24:00.

 

 

 

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...