Ramos na večeri naredio Modriću i društvu: “Moramo osvojiti duplu krunu!”

Realov kapetan i stvarni gazda svlačionice drugi put u niti mjesec dana sazvao je igrače na mobilizacijski sastanak na kojem im je održao motivacijski govor. Iako nije pretjerano reći da im je izdao naredbu.

“Nitko ne smije napuštati ovaj brod i svi moramo veslati u istom pravcu!” rekao je igračima na večeri u mondenom restoranu BiBo u centru Madrida, otkriva El Confidencial.

Svi su se odazvali njegovom pozivu osim trojice, koji su izostanke opravdali ovako: Keylor Navas se ponedjeljkom navečer moli, Toni Kroos još je po dolasku u Real objavio da on nije od noćnih izlazaka, a Gareth Bale jednostavno ne sudjeluje u team-building programima, piše Index.hr.

I dok je Ramos prethodni siječanjski sastanak, nakon domaćeg poraza od Real Sociedada (0:2) u La Ligi proveo tako da je urlao na suigrače, sada ih je poticao konstruktivnije.

Jer Real se izbavio iz krize s tri uzastopne prvenstvene pobjede i plasmanom u četvrtfinale Kupa Kralja.

Ramos je igračima rekao: “Na vrijeme smo se vratili u život i još uvijek možemo osvojiti duplu krunu. Liga prvaka i Kup moraju biti naši.”

U podizanju morala podršku mu je davao Marcelo, premda je on zbog loših igara izgubio mjesto u momčadi.

Igrači Reala odlično su reagirali na riječi senatorskog dvojca, ističući da su sada svježiji i odmorniji, a vratili su im se i ozlijeđeni igrači.

Prema El Confidencialu, posebno ih nadahnjuje što se u formu vratio Luka Modrić, a to se odmah osjeća po boljim igrama cijele momčadi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...