Skupljanje donacija za obnovu šuma uoči završetka kampanje „Svim´na Zemlji, daruj drvce!“

Inicijativa „Mišancija“ i udruge „Zapis“ i „Eko-Zadar“ pozivaju Vas na poetično i svrhovito druženje u četvrtak 10. siječnja u 19 sati u Knjigozemsku uoči završetka kampanje „Svim´ na Zemlji, daruj drvce!“.

Druženje će započeti čitanjem djela nadahnutih okolišem od strane članova i članica Udruge zadarskih pisaca „Zapis“, a nakon čega će biti nastavljeno druženje uz slušanje oldiesa i skupljanje donacija za obnovu ugroženih šumskih područja Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Bit će ovo ujedno i posljednje fizičko skupljanje donacija, a svi oni koji ne stignu na druženje mogu svoje donacije uplatiti na IBAN udruge Eko Zrmanja HR9724070001500003882.

Kako biste dobili zahvalnicu ili potvrdu o donaciji te fotografije i izvještaje koji će popratiti sve faze nastanka novog zelenila, možete ostaviti svoje podatke u online obrascu. 

Prikupljenim sredstvima kupit će se mladice stabala čiju će vrstu i mjesto sadnje odrediti lokalne šumarije zadarskog i šibensko-kninskog područja, a zatim će se na jesen 2019. godine organizirati akcija pošumljavanja na koju ćete biti na vrijeme pozvani.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...