Stiže sve jača hladnoća, kiša i snijeg; Moglo bi se zabijeliti i na otocima

Danas djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano, vjetrovito i hladno. Uz više oblaka povremeno će biti slabog snijega, češće u drugom dijelu dana. Na Jadranu tek ponegdje može pasti malo kiše, a moguć je i snijeg, osobito podno Velebita i na otocima.

Na kopnu vjetar umjeren i jak sjeverni i sjeverozapadni, a na Jadranu će puhati sjeverni vjetar i bura, često s olujnim i ponegdje orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura od 0 do 4, na Jadranu između 3 i 7 °C.

U petak promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, hladno i razmjerno vjetrovito. U unutrašnjosti će povremeno padati slab snijeg, a moguć je i na sjevernom Jadranu. Na kopnu vjetar umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni, u najsjevernijim i gorskim područjima uz jake udare.

Na Jadranu će puhati umjerena do jaka bura, mjestimice s olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od -9 do -4, na Jadranu od -2 do 2, a najviša dnevna od -2 do 3 na kopnu te između 1 i 5 °C duž obale, donosi tportal.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...