Subašić se vratio nogometu, ali Monaco je odlučio potonuti do kraja

Ni otkaz Theirryju Henryju nije ništa pomogao posrnulom Monacu koji je u 22. kolu francuskog prvenstva u derbiju začelja glatko izgubio kod Dijona rezultatom 2:0.

Nevjerojatno, ali istinito. PSG se izruguje s francuskim prvenstvom, pobjeđuje svaku utakmicu s pola snage, a posljednja momčad koja je Parižanima uzela titulu prvaka ne može trijumfirati protiv baš nikog i tone prema drugoj ligi.

Igrači Monaca u potpunosti su izgubili samopouzdanje, a nije pomogla ni smjena Thierryja Henryja te povratak starog trenera Leonarda Jardima uoči derbija začelja s Dijonom.

U 24. minuti Kwon Chang-Hoon doveo je domaćina u vodstvo, a pobjedu je potvrdio Naim Sliti u 69. minuti. Po već ustaljenom običaju Monaco je veći dio susreta igrao s igračem manje, a ovaj put je isključen Naldo u 60. minuti koji kao ni Cesc Fabregas zasad nije pokazao da je značajno pojačanje zimskog prijelaznog roka.

Nova je to pljuska nakon ispadanja tijekom tjedna u francuskom Kupu od drugoligaša Metza, a jedina dobra vijest je povratak Danijela Subašića među vratnice koji je nakon pola godine muka s ozljedom prepone po prvi put u sezoni branio dvije utakmice u nizu. Zasad ni to ne pomaže Monacu koji ako nastavi u istom stilu neće još dugo biti prvoligaš, piše tportal.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...