ispitan u policiji

U obiteljskoj kući u Bibinjama držao tri i pol kilograma marihuane

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru provedena je dokazna radnja prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1999.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama iz čl. 190. st. 2. Kaznenog zakona/11.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 21. siječnja 2019. u obiteljskoj kući u Bibinjama, protivno odredbi čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, radi daljnje neovlaštene preprodaje držao ukupno tri kilograma i 457,6 grama droge marihuane, upakirane u tri prozirne PVC vrećice, kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje na kojoj su bili tragovi droge marihuane, a koja droga se nalazi na popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti opojna droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu opojnih droga, izvijestili su iz Odvjetništva.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv 20-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar