Ubio sestru, nećaka i svekrvu pa sjeo na kavu, susjedi: “Bili su dobra i mirna obitelj”

Trostruko ubojstvo i samoubojstvo šokiralo je jutros mještane Sukošana. Naime, obiteljska kuća u ulici Mladena Veleslavića postala je poprište tragedije nakon što je 63-godišnji Č. K., navodno zbog imovinsko pravnih problema, hladnim oružjem usmrtio svoju sestru, njezinog sina i svekrvu. Nedugo zatim, počinio je samoubojstvo vješanjem u obližnjem polju na predjelu Vrba, a pronašao ga je mještanin koji je šetao psa.

Vidno potreseni susjedi kažu da je, unatoč manjim razmiricama, to bila mirna obitelj, te da ne znaju što je 63-godišnjaka moglo nagnati na ovaj mučan čin.

Izgledao je dobro, nije djelovao poremećeno, a kako je došlo do toga..pa ja još sebi ne mogu doći, rekao nam je Mladen Smolić.

U šoku smo svi. Ne znam što bih vam rekla. Iako Č.K. nije razgovarao sa sestrom, bili su dobra i mirna obitelj, kaže Mila Pavić.

Navodno je, prema riječima susjeda, odmah nakon ubojstava sjeo na kavu u obližnji kafić.

Iako je bilo govora o tome da se ubojica sam predao policiji nakon što je prijavio krvoproliće, od Bore Mršića, voditelja službe kriminalističke policije u PU zadarskoj, doznajemo da je događaj prijavio mještanin Sukošana.

–  U 12.56 sati policija je zaprimila dojavu da se u Sukošanu u ulici Mladena Veleslavića, na kućnom broju 16 nalazi mrtvo tijelo ženske osobe. Na mjestu događaja pronađena su mrtva tijela muškarca rođenog 1981. godine, te žena 1954. i 1937. godine. Utvrđeno je da je kod svih smrt nastupila nasilnim putem. U polju iznad Sukošanu pronađen je mrtav muškarac za kojeg policija s velikom vjerojatnošću sumnja da je počinitelj ovog zločina. Događaj je prijavio mještanin Sukošana. Osobe su bile rodbinske povezane, a očevid bi trebao pokazati radi li se o hladnom ili vatrenom oružju – rekao je Mršić.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...