Ulaznice za feštu povodom 40. obljetnice karijere Mladena Grdovića u prodaji od četvrtka

Sa zadovoljstvom vas možemo izvijestiti da 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru organiziramo veliki koncert – feštu u povodu 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada Mladena Grdovića pod nazivom “Nije u šoldima sve”.

Tijekom proteklih 40 godina Mladen je objavio stotine pjesama, surađivao sa mnogim estradnim zvijezdama, nastupao na hrvatskim ali i na europskim , američkim i  australskim pozornicama  i sa prepoznatljivim dalmatinskim glazbenim izričajem već godinama slovi kao jedan od najpoznatijih izvođača hrvatske zabavne glazbe.

Malo izvođača se može pohvaliti tako uspješnom karijerom dugom 40 godina i tako vjernom publikom koja ga prati kroz karijeru još od prvih dana. Naravno, tu su i novi poklonici za  koje Grdović sklada i izvodi nove hitove u modernijim i svježim aranžmanima a oni mu uzvraćaju podrškom na svim njegovim nastupima. Za sve njih Mladen je zajedno sa svojim managementom Lupo music i  sa našom producentskom tvrtkom  pripremio niz iznenađenja kako bi na način dostojan najvećih priredio pravi spektakl  na Višnjiku. Za tu prigodu  pozvali smo i goste, prijatelje  sa kojima je Mladen surađivao u različitim projektima: Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miu Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka. Naravno, tu je Mladenov prateći band, grupa Romantic pojačana najboljim glazbenicima, a sve skupa uobličuje i vodi Damir Mihanović Ćubi.

Jedno je sigurno. Na  Višnjiku još  nije bilo ovakvog koncerta. Sa potpunim pravom najavljujemo:

OVO ĆE ZAISTA BITI PRAVI  SPEKTAKL !!!

Osigurali smo   zvučnu i scensku vrhunsku opremu, posebne efekte i scenografiju, sve kako bi 15. veljače uživali u dobroj pjesmi i najboljoj atmosferi.

Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna za mjesto na parteru i 90 kuna na tribinama možete kupiti od četvrtka 17. siječnja u Turističko informativnom centru u gradu (ulica Jurja Barakovića 5) radnim danom od 9 do 13 i od 17 do 20 sati (subotom od 9 – 13 sati) i  trgovini TISAK MEDIA  (centar Supernova) i  TISAK  Kalelarga kao i  u sustavu www.ticketshop.hr.

U prodaji je i VIP tribina po cijeni od 150 kuna.

Koncert počinje u 20:00 sati, a ulaz u dvoranu je od 18:30. Dodajmo još kako se koncert održava oko Valentinova pa je to razlog više da planirate izlazak sa  voljenom osobom upravo tamo gdje je najbolje – na velikoj fešti u povodu 40-te godišnjice uspješne karijere Mladena Grdovića.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...