Vikend na Višnjiku; Sportski raspored u znaku košarke, odbojke i sjedeće odbojke

Ovaj vikend na Višnjiku očekuje vas sportski raspored u znaku košarke, odbojke i sjedeće odbojke.

U subotu ujutro u pomoćnoj dvorani 1 s početkom u 10 sati održava se već tradicionalni međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93“ koji organizira OKI Zadar povodom 26. obljetnice VRO Maslenica.

Pomoćna dvorana broj 3 u subotu u 11 sati rezervirana je za susret ženske košarkaške lige Dalmacije u kategoriji kadetkinja u kojem će se sastati ŽKK Zadar i ŽKK Split.

U dvorani 2 na rasporedu su dvije prijateljske košarkaške utakmice između KK Zadar i KK Koš iz Sarajeva, u 12:30 sastaju se mlađi kadeti, a u 14 sati kadeti ova dva kluba.
U 14 sati u pomoćnoj dvorani broj 3 u sklopu natjecanja županijske košarkaške lige kadeta snage će odmjeriti KK Zara i KK Dražen Petrović.

U popodnevnim satima u subotu OK Zadar će u kategoriji seniora i seniorki odigrati utakmice 13. kola Prve odbojkaške lige, u 17 sati na teren pomoćne dvorane 4 izlaze seniorke koje će ugostiti ŽOK Drenova, a u 19 sati u istoj dvorani odbojkaši Zadra dočekuju OK Medicinar Trnje.

Glavni sportski događaj ovog vikenda igra se u subotu 17 sati, ali u centralnoj dvorani kada u sklopu 16. kola ABA lige Zadru u goste dolazi Partizan. Ulaznice za susret Zadra i Partizana možete kupiti na dan utakmice na blagajni ŠC-a Višnjik od 10 sati pa do početka treće četvrtine po cijenama od 30 kuna za tribine, a 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu.

Raspored sportskih događanja za subotu zatvorit će košarkašice Zadra koje u 13. kolu Prve ženske lige dočekuju ŽKK Pulu. Utakmica će se odigrati u pomoćnoj dvorani 3 s početkom u 20 sati.

Nedjelja će također biti u znaku košarke, a već se u 10 sati sastaju kadeti Borik Puntamike i Zare u utakmici županijske košarkaške lige. Utakmica se igra u dvorani 4.
Pomoćna dvorana 3 rezervirana je isto za košarku i to redom – u 10 sati za prijateljski susret mlađih kadeta KK Zadar i KK Koš Sarajevo, u 12 sati za prijateljski ogled istih klubova, ali u kategoriji kadeta.

U 14 sati igra se utakmica 3. kola Jedinstvene kadetske košarkaške lige u kojoj domaćin KK Zadar dočekuje ekipu KK Kvarner 2010.

U 15 sati u pomoćnoj dvorani 3 odigrati će se susret 2B ženske košarkaške lige između ŽKK Zadar II i ŽKK FSV.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...