Zadarska glumica Barbara Vicković: “Završila sam na policiji zbog šverca duhana”

Glumica Barbara Vicković (47) glumi Miru Maslu u seriji ‘Na granici’, čija se cijela obitelj bavi švercom, a i sama je imala blisko iskustvo s tim.

– Prije nekoliko godine telefonski su me pozvali da dođem u policijsku postaju. Moram priznati da sam se na trenutak preplašila jer mi nije bilo jasno što se događa. Kada sam tamo stigla, odveli su me na ispitivanje i objasnili mi kako sumnjaju da netko putem mog telefonskog broja šverca duhan. Navodno je i moj broj bio u oglasniku, ne mogu se više sjetiti kako se točno odvijala cijela situacija. Tada mi se u glavi samo vrtjelo kako nemam načina da im dokažem da nisam švercerica. Naravno, policija je brzo shvatila da nemam nikakve veze s tim – ispričala je Barbara za Story.

Glumica se itekako uplašila te ju je uhvatila panika.

– Prvi sam se put našla u takvoj situaciji, nisam znala kako se obraniti, a znala sam da nisam kriva. Grozno je kad vas na trenutak obuzmu strah i panika. Iako ste čisti i bez ikakve crne mrlje, jednostavno samo razmišljate o tome kako ćete dokazati nevinost – dodala je Barbara.

Barbara je u HBO seriji ‘Uspjeh’ glumila ženu koja izgubi dijete. Inače, iza sebe ima dva braka, a kaže da o trećem ne razmišlja.

– Ne vidim se u braku jer mislim da to nije nužno za odnos. Imam dva braka iza sebe i, nažalost, završili su tako kako jesu – rekla je, te dodaje da trenutačno nije zaljubljena. Ima dva sina, Franu koji je na prvoj godini fakulteta i Matiju koji je prvi razred osnovne škole.

– Matija je odličan u školi, a izvan nje je živahan dječak. Mogu s njim i na kraj svijeta. Za božićne blagdane nas smo dvoje išli u Amsterdam i osjećala sam se kao da sam s najboljim prijateljem – ispričala je Barbara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...