Ako je ovo istina, Luka Modrić i Real Madrid prevarili su cijeli svijet

Dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako se ovih dana najavljivano produženje ugovora Luke Modrića s Real Madridom zapravo dogodilo još prije nego što je dobio Zlatnu loptu magazina France Footballa za najboljeg nogometaša svijeta.

Sapunica oko budućnosti 33-godišnjeg hrvatskog reprezentativnog kapetana Luke Modrića trajala je još tamo od prošlog ljeta, a ako je vjerovati dnevniku El Mundo Deportivo, već je davno završila, iako to nije službeno potvrđeno.

Naime, ovaj španjolski dnevnik tvrdi kako se u posljednje vrijeme spominjano produženje ugovora do 2021. godine uz povećanje plaće na oko 12 milijuna eura godišnje zapravo davno već dogodilo, još u prošloj kalendarskoj godini, piše tportal.hr.

El Mundo Deportivo poziva se u toj priči na informacije unutar Reala, kao i na hrvatske izvore te da je baš zbog toga u novoj godini Inter u potpunosti svoj interes usmjerio na Ivana Rakitića.

Modrić je novi ugovor navodno dobio i prije nego što mu je uručena Zlatna lopta za najboljeg nogometaša godine, a razlog zašto to nije pušteno u javnost je strah uprave Reala da će joj početi odmah kucati na vrata drugi igrači željni povećanja plaće.

Ako u toj vijesti ima istina, onda bi se moglo reći da je uspon forme našeg Luke koji od prosinca ponovo igra na vrhunskom nivou zaista povezan s osiguranom budućnosti u redovima Reala, u kojem će imati 36 godina po isteku ugovora i mogao bi čak i zaključiti karijeru u bijelom dresu, što je u mnogo navrata naglašavao kao jedan od svojih snova…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...