popularna anđelka

Antena Zadar daruje ulaznice za predstavu “Šta me snađe”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Konačno je i zadarska publika dobila priliku vidjeti premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” pod nazivom “Šta me snađe”!

U četvrtak, 21. veljače u Ilirijinom Arsenalu u Zadru s početkom u 20 sati, Anđelka Prpić poklonit će se publici i izvesti ovu sjajnu komediju koja je do sad zadobila nepodijeljene simpatije u više desetina gradova u kojima je izvođena!

Monodrama „Šta me snađe” u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci.

Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere (najpoznatija po ulozi u seriji Andrija i Anđelka) sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke.

– Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem “da” izazovu, istakla je glumica.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da riješi sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harveya Weinsteina.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna u prodaji su preko sustava Eventim i Croatia Tickets, a Antena Zadar sretne dobitnike daruje s četiri ulaznice (2×2).

Ispod objave na našem Facebooku označite osobu s kojom želite ići i objavu podijelite na javno.

Imena objavljujemo sutra popodne.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar