Cestitka_Uskrs

Antena Zadar daruje ulaznice za predstavu “Šta me snađe”

Konačno je i zadarska publika dobila priliku vidjeti premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” pod nazivom “Šta me snađe”!

U četvrtak, 21. veljače u Ilirijinom Arsenalu u Zadru s početkom u 20 sati, Anđelka Prpić poklonit će se publici i izvesti ovu sjajnu komediju koja je do sad zadobila nepodijeljene simpatije u više desetina gradova u kojima je izvođena!

Monodrama „Šta me snađe” u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci.

Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere (najpoznatija po ulozi u seriji Andrija i Anđelka) sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke.

– Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem “da” izazovu, istakla je glumica.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da riješi sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harveya Weinsteina.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna u prodaji su preko sustava Eventim i Croatia Tickets, a Antena Zadar sretne dobitnike daruje s četiri ulaznice (2×2).

Ispod objave na našem Facebooku označite osobu s kojom želite ići i objavu podijelite na javno.

Imena objavljujemo sutra popodne.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...