“Bacio ih je s balkona, a onda sjeo u auto i otišao na policiju. Djeca su plakala, a sve je bilo puno krvi”

Četvero djece u dobi od 3 do 8 godina završilo je u bolnici nakon što ih je 54-godišnji otac bacio s balkona jutros u gradu Pagu.

Vlasnik kuće Bernard Maričević (85) u kojoj obitelj stanuje prepričao nam je da je jutros prvo čuo dječji plač. Kada je istrčao iz kuhinje, troje djece već je ležalo na betonu, a četvrto je pomahnitali otac bacao s balkona, piše večernji.hr.

– Čuo sam kako djeca plaču, plaču svi jako, kad mi došli doli, a ono sve puno krvi – kaže on.

Počeo sam dozivati majku, a ona je dotrčala dolje i vikala: ‘Kurvin sine’.

– Nismo ih smjeli dignuti, samo da vidimo jesu svi živi, ja sam uzeo malog od dvije i pol godine, odnio ga kod sebe i pokrio ga dekom – prepričava 85-godišnjak.

Djeca su još bila u pidžamama, a nakon pada od straha su se pomokrila. Na mjestu gdje su djeca pala ostali su tragovi krvi.

– Ja sam ga vidio kako je sjeo u auto i otišao je na policiju – dodaje. Maričević kaže kako nije bilo problema s njim te da su bili dobri podstanari.

– Imao je dobru plaću samo je poludio za autima. Sad će ovo, sad će ono – kazao je i dodao kako nikad prije nije čuo da je otac tukao djecu.

Obitelj se doselila prije više od dvije i pol godine, a otac radi na recepciji u hotelu. – Policija je došla za pet minuta, prva pomoć je malo kasnila. Mama je tu bila, otišla je u Zadar gdje su djeca – rekao je.

Susjeda Marija kaže kako je čula da su uskoro morali iseliti iz kuće.

– Možda je zato poludio, ali oni su svi bili dobri – rekla je ona za večernji.hr.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...