Branimir Longin i Šime Špralja u eteru Antene o sudačkoj nepravdi prema KK Zadru

Kako je i najavio sportski direktor Branimir Longin, od strane kluba i službeno je zatražena ekspertiza suđenja određenih utakmica u sklopu HT Premijer lige i ovogodišnjeg Krešinog kupa. Podsjetimo, u utakmici protiv Cibone odigranoj u polufinalu Kupa nekoliko je poteza sudaca ostalo neobjašnjeno kao što je nedavno bio slučaj i u utakmici odigranoj protiv KK Gorica.

“Zahtijevamo javnu ekspertizu suđenja, kao i javno objavljivanje izvješća kontrolora suđenja te objavljivanje eventualnih sankcija za očigledne sudačke propuste na jučerašnjem dvoboju kojima smo ostali uskraćeni za sutrašnju košarkašku feštu i praznik košarke za naš klub, naše navijače i sve košarkaške zaljubljenike u Dalmaciji.

Ukoliko se naknadnom analizom suđenja na ove tri utakmice dokaže da je netko od sudaca oštetio naš klub zahtijevamo najveće moguće kazne i izuzeće tog ili tih sudaca s utakmica KK Zadra do kraja sezone”, stoji između ostalog u pismu upućenom HKS-u.

U eteru Antene, na 97,2 MHz detaljnije o vezanoj problematici razgovarali smo s Branimirom Longinom, sportskim direktorom kluba i kapetanom Šimom Špraljom.

Koji su sudači potezi sporni i je li žalba HKS-u ikada do sada urodila plodom, doznajte u emisiji Antena sport.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...