ok...

Cormier pokušao objasniti zašto se “zapravo” ne želi boriti protiv Stipe, fanovi ga popljuvali!

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Daniel Cormier je odlučio preko društvenih mreža objasniti javnosti zašto se u sljedećem meču ne bori protiv legitimno prvog izazivača Stipe Miočića. “Vatrogasac” i dalje ne želi prihvatiti niti jedan drugi meč osim ovoga, a DC i dalje cilja neke druge protivnike, prenosi FightSite.

Pod pritiskom javnosti, ali i samog Miočića, koji koristi svaku prigodu kako bi prozvao Cormiera, prvak se preko svog Twittera očitovao o ovom pitanju.

“Ne dugujem nikome ništa!”, napisao je ljuti Cormier očito iziritiran Miočićevom izjavom da mu “je ovaj dužan revanš”.

Nekoliko sati kasnije je elaborirao svoj “post” s još nekoliko rečenica.

“Ekipa, želite li znati zašto se ne borim protiv Stipe Miočića ponovno? Razlog broj jedan: Ako on ima na to pravo, zašto sam se ja već borio od tada, a on nije? Ako je izgubio meč, je li i dalje prvak? Razlog broj dva: Ozlijeđen sam! Razlog broj tri: Kako mogu bolje od ovoga što sam već učinio? Pobijedio sam ga posljednji put unutar jedne runde?”, stoji u DC-jevom objašnjenju.

Da, Cormier jest ozlijeđen, no pravi razlog je naravno – novac, a ne sve ovo što je on napisao. Da mu Miočić donosi veliku PPV prodaju i potencijalnu mega zaradu, izabrao bi Stipu neovisno o tome što ga je već pobijedio i to prilično uvjerljivo unutar runde. Jasno je kako Cormiera, kao ponosnog čovjeka, smetaju komentari fanova i borilačkih analitičara koji se slažu da “Vatrogasac” radi svega što je napravio zaslužuje revanš. No, ako im već ide objašnjavati svoje razloge, trebao bi se držati istine. A jedina istina jest da Cormier na kraju karijere želi zaraditi velik novac u mega meču protiv Brocka Lesnara. Sve ostalo su bajke i laži.

Fanovi Cormierovu priču ne smatraju uvjerljivom. To se može vidjeti po komentarima ispod ovih objava gdje mu poručuju da traži izlike. Najpopularniji komentar, s kojim se složilo gotovo 700 ljudi kaže:

“Ovo mi zvuči kao nekakava izlika. On je prvak koji je branio svoj pojas najviše puta u povijesti! Borio se protiv prave konkurencije i zaslužuje revanš. Nije se borio protiv Derricka Lewisa, ha ha.”

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar