Danijelov brat otkrio kada stiže prinova, kao i spol djeteta: “Dugo smo to čekali”

Danijelov brat Milan otkrio je kako će Danijelova djevojka Antonija krajem svibnja roditi sina.

Za nogometaša Danijela Subašića 2018. godina je bila za pamćenje, a 2019. će biti još bolja i to zbog jedne lijepe vijesti.

Naime, bivši vratar naše nogometne reprezentacije ove godine postat će u svibnju. Suba i njegova Antonia tu vijest su držali u tajnosti, ali tijekom nedavne šetnje centrom Zagreba lijepu Antoniju odao je trudnički trbuh.

– Cijela obitelj uzbuđena je zbog Danijela i Antonije. Dugo smo to čekali, no vrijedilo je. Iako nam je svima važno da se dijete rodi živo i zdravo, drago nam je što će Danijel dobiti sina jer će sigurno biti dobar nogometaš – izjavio je za Gloriju Danijelov stariji brat Milan.

Danijel i njegova Antonija zajedno su dugih 17 godina i svašta su prošli tijekom tog perioda, ali njihova ljubav pobijedila je sve prepreke i par zadnjih sedam godina živi u Monte Carlu gdje Subašić igra za klub Monaco.

Par se upoznao u Zadru i njihova veza je opstala iako su se tome protivili Antonijini roditelji. Koliko obožava svoju djevojku najbolje opisuje poruka koju joj je Danijel posvetio na Instagramu nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u nogometu.

– Moja žena, moja stijena, moja kraljica – napisao je tada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...