Daruvarac u noćnom provodu pozirao s podignutom šakom, ispod njega na fotografiji piše “Nokauter”

Darko Kovačević “Daruvarac”, umjesto da je u zatvoru, provodi se po narodnjačkim koncertima.

Nasilnik koji je osuđen jer je brutalno premlatio tinejdžericu Lorenu Gurlicu nanijevši joj teške ozljede, a onda joj još prijetio smrću, u noći s petka na subotu zabavljao se na koncertu folk pjevača Mile Kitića u sinjskom klubu. Kako smo jučer objavili, njegova fotografija iz noćnog provoda u sinjskom klubu objavljena je na Instagram stranici “dnevna doza sinjskih kafića”.

Index je sada u posjedu nove fotografije “Daruvarca” koja je, po svemu sudeći, snimljena na istom koncertu.

Na njoj on pozira s trojicom mladića s podignutom šakom poput boksača. Fotografija je bila objavljena na društvenim mrežama, a ispod Kovačevićevog lica napisano je “Nokauter”.

Naravno, to ne znači nužno da si je nadimak “Nokauter” dao sam “Daruvarac”, no činjenica je da se on s podignutom šakom poput neke zvijezde fotografira po noćnim klubovima.

Netko ga je odlučio nagraditi i nadimkom “Nokauter”, a potpuno je jasno zbog čega.

Prisjetimo se stoga kakav je to nokauter Darko Kovačević “Daruvarac”.

Brutalno prebio 18-godišnju Lorenu

31-godišnji “Daruvarac” je u lipnju u kafiću na zadarskoj Meladi 18-godišnju Lorenu mlatio šakama i nogama u glavu i dok je bespomoćno ležala na podu, što se vidi na snimkama nadzornih kamera.

“Dana 13. lipnja 2018. godine oko 21 sat, kad je oštećena došla u isti caffe bar, bez povoda ju je udario glavom u potiljak. Zatim je za njom otišao u WC optuživši je da ga vara, opalio joj je dvije do tri triske, a potom je u namjeri da je teško ozlijedi počeo udarati šakama po glavi. Kad je u WC ušao Ante Kokić i rekao: ‘Nemoj je toliko tući, ubit ćeš je’, istom je odgovorio ‘To i želim’.

U jednom trenutku Lorena je pobjegla u drugi WC. Ponovo je ušao za njom i ponovo je počeo tući šakama u glavu, a u jednom trenutku je uhvatio za glavu i s njom dva, tri puta udario u umivaonik, zbog čega je oštećenica Lorena pobjegla u unutrašnjost caffe bara, gdje ju je okrivljenik bez povoda i uz prisutnost drugih osoba hvatao za kosu, bacao na pod, a potom je i udarao otvorenim dlanovima i zatvorenim šakama te nogama u tijelo i glavu, uslijed čega je oštećenica Lorena Gurlica zadobila teške tjelesne ozlijede”, dio je presude “Daruvarcu”.

On je na sudu priznao premlaćivanje, a zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje, osuđen je na pet godina bezuvjetnog zatvora.

No nedavno je zbog zakona koji određuje maksimalno trajanje istražnog zatvora, do pravomoćnosti presude pušten na slobodu. Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Zadru odbilo mu je odrediti ikakve mjere opreza.

“Daruvarac” se tako slobodno može s podignutom šakom fotografirati po noćnim klubovima, ali isto tako može prići žrtvi ili pobjeći iz zemlje, piše Index.hr.

Ukratko, može što hoće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...