u skupini 2

Hrvatska rukometna reprezentacija u travnju će na Višnjiku ugostiti reprezentaciju Srbije

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Danas je i službeno potvrđeno da će Hrvatska rukometna reprezentacija u travnju na Višnjiku ugostiti reprezentaciju Srbije.

U trećem kolu u skupini 2 Srbija će 10. travnja ugostiti Hrvatsku, a u četvrtom kolu Hrvatska će 14. travnja (20, 30; HTV 2) na Višnjiku biti domaćin Srbiji.

– ŠC Višnjik će za taj događaj biti potpuno spreman. U Dvorani Krešimira Ćosića, kao i na našim vanjskim terenima, već su se održavala brojna natjecanja najviših kategorija, a svojedobno je, 2009. u Zadru odigrano niz utakmica u sklopu svjetskoga rukometnog prvenstva. U partnerstvu s Hrvatskim rukometnim savezom ŠC Višnjik za ovaj će spektakl sve pripremiti optimalno i sigurni smo da će gledatelji u dvorani, kao i oni koji će utakmicu pratiti u televizijskom prijenosu, uživati u vrhunskom rukometu – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Poslije dva odigrana kola Hrvatska ima dvije pobjede, Srbije jednu neodlučenu i jedan poraz, a kvalifikacije će Kauboji završiti u lipnju domaćom utakmicom s Belgijom, kažu iz ŠC Višnjik.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar