Idealan poklon za Dan zaljubljenih prema horoskopskom znaku

Nije lako odabrati savršeni poklon za osobu koju želite iznenaditi. Ne mora to nužno biti dečko ili cura, možete iznenaditi i prijatelja ili prijateljicu, roditelje, sestru, brata, koga god poželite. No – što kad mašta i ideje presuše? Tajna za dobar odabir poklona možda leži u – horoskopu.

Ovan – ovnovi najčešće vole tulumariti i to jako! vaš tipični ovan voli maženje i paženje stoga zvijezde savjetuju da se držite ovog savjeta. Večera uz svijeće, odlazak na noćno kupanje na bazene, buket cvijeća ili neki komad nakita – bilo kakava romantična gesta ganut će vašeg ovna ili ovnicu. Ne sramite se reći što osjećate – ovaj znak čezne za time! Birajte tradicionalnije darove, ma kako skromni bili.

Bik – budite slatki i nježni svom biku ili bičici jer ovo je senzualni znak zodijaka. Sve što odlučite kupiti neka bude profinjeno – lijepa pašmina, udobna majica ili rukavice, mislite na udobnost! Nećete pogriješiti niti s domaćim kolačićima ili čokoladnom tortom na kojoj piše nešto slatko i simpatično. Bikovi vole uživati u životu!

Blizanci – nakon zajedničkog pića i razmjenjivanja poklona, blizanac bi možda poželio provesti Valentinovo u društvu. Dok se većina znakova žele osamiti – blizanci su jako društveni pa bi možda i na Valentinovo mogli poželjeti tulumariti – često i da pokažu svima kakakv ste im poklon poklonili. Idealan poklon za ovaj znak bit će druženje s drugim poznanicima i parovima. Vratit će vam stostruko – kad ostanete sami.

Rak – rođeni u ovom znaku ne da su samo plahi, sramežljivi i povučeni nego su i jako sentimentalni! Svog raka ili račicu najljepše ćete iznenaditi tako da ga/ju taj dan tretirate kao kraljevića/kraljevnu. Ovaj znak Sunca uživat će u nečemusjajnom i vrijednom (ne nužno novčano). Ugravirajte neku nježnu izjavu na prsten ili napišite osobnu posvetu na paketić probranih pralina. Sasvim će dobro proći i poklon bon u omiljenom dućanu vaše simpatije ili partnera! Neka u biranju poklona proradi njihova mašta!

Lav – osobe rođene u ovo znaku najčešće se vole uređivati i najčešće su najljepše odjeveni u svim prilikama – čak i kod kuće izgledaju cool. Najčešće im se sviđaju luksuzne stvari, no odlazak na bazen, u spa ili na 15-minutnu masažu (kupone možete pronaći na mnogim stranicama koje nude popuste) bit će pravi pogodak. Bilo koja prigoda u kojoj će se lav ili lavica osjećati kao zvijezda i na konju ste! Također nećete pogriješiti s nekim ukrasom za kosu ili preparatom za njegu. Lavići su jako ponosni na svoju kosu (točnije “grivu”)!

Djevica – Jednostavno i tiho mjesto na kojem ćete izjaviti ljubav jedno drugo i razgovarati o svojim osjećajima i njihovim problemima pravi su pogodak. Jastučić ili jastučnica sa slatkom ljubavnom porukom odradit će trik, a i mirisna vrećica lavande za u krevet podsjetit će djevicu na vas svake večeri prije spavanja. Tako ćete ući i u njene/njegove snove! Povucite se u osamu, zapalite malenu svjećicu na stolu ili kraj jezera.

Vaga – kad biste imali čarobni štapić kojim ćete riješiti sve probleme koji muče vašu vagu to bi bilo idealno. No, drugi najbolji poklon bit će izjava da ćete im ispuniti jednu želju, koju god požele. Na taj će način zaboraviti na sve školske i obiteljske. Šalica s romantičnom porukom bit će dobar poklon, a ako planirate ponekad i zajedno s vašom vagom piti čaj – poklonite joj/mu dvije: za vas i nju/njega.

Škorpion – škorpioni vole misterioznost i tajnovitost. Sunčane naočale idealan su poklon za ovaj znak. Pribor zašpijuniranje također će biti super, kao i knjiga o izgubljenom blagu, nerješenim misterijima i zločinima. Parfemi i kolonjske vode također će biti super. Pokušajte odabrati miris koji još nisu koristili.

Strijelac – strijelac je znak lutalica, a vezanost uz jedno mjesto ubija ga. Putopisi, filmovi o putovanjima i slično zamijenit će “pravu stvar” u oblik u putovanja. Jako su darežljivi i cijene darežljvost drugih, zato će donacija nekomazilu za životinje ili humanitarnoj udruzi na njihovo ime biti neobičan i super poklon! Neka se osjećaju posebno taj dan!

Jarac – sramežljivi i tihi jarac ili jarčica najviše će cijeniti vašu 100%-tnu pažnju jer je to nešto što ne dobivaju često. Na ovaj dan vaš jarac ili jarčica očekuju iskrenu odanost i prijateljstvo. Jedinstven, ali jako osoban poklon bit će najbolji. Što god radili – organizirajte večer jednostavno i razgovarajte o njima i sami njima! Možda bi mogli ponoviti sve okolnosti saprvog susreta ili spoja, posjetite mjesto gdje ste se prvi put poljubili ili doživjeli nešto značajno za oboje.

Vodenjak – neka vodenjaci zaborave da su obični ljudi – žele se osjećati kao zvijezde stoga im to pružite barem na ovaj dan. Što god rekli i poklonili – popratite to lijepim riječima koje ćete izgovoriti iz srca i to je najubolji recept za uspjeh.

Ribe – ovo je sanjarski znak koji uživa u fantazijama i maštanju. Odlazak na neko jezero u šetnju, prisjećanje na sve lijepo što ste skupa doživjeli, iskren razgovor o svemu što osjećate i možda o onome što planirate sa svojim partnerom ribicom bit će idealni pokloni. Također se često osjećaju kao žrtve života stoga su dobri motivacijski posteri, nadahnjujući filmovi ili knjige, kartice i sličice dobri pokloni koji će ih duboko dirnuti! Budite iskreni i recite im koliko vam znače – to će ih dirnuti više od bilo kakvog materijalnog poklona!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...