Izvukli smo imena dobitnika karata za predstavu “Šta me snađe”

Konačno je i zadarska publika dobila priliku vidjeti premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” pod nazivom “Šta me snađe”!

U četvrtak, 21. veljače u Ilirijinom Arsenalu u Zadru s početkom u 20 sati, Anđelka Prpić poklonit će se publici i izvesti ovu sjajnu komediju koja je do sad zadobila nepodijeljene simpatije u više desetina gradova u kojima je izvođena!

Monodrama „Šta me snađe” u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci.

Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankaricu staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da riješi sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harveya Weinsteina.

Kao što smo obećali, Antena Zadar objavljuje imena sretnih dobitnika četiri ulaznice (2×2).

Danijela Ćuća plus pratnja i Diana Klanac plus pratnja zabavit će se sutra navečer na naš račun. Vaša imena bit će zapisana na ulazu u Arsenal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...